ارائه ی انواع ابزارآلات

ابزاری ارائه دهنده ی انواع ابزارآلات

ارائه ی انواع ابزارآلات

ابزاری ارائه دهنده ی انواع ابزارآلات

۳ مطلب در مرداد ۱۳۹۸ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

فازمتر

فازمتر

فازمتر  وسیله ای برای تشخیص وجود ولتاژ الکتریکی است. شما به کمک این وسیله می توانید وجود جریان الکتریکی را داخل هادی برق تشخیص دهید.فازمترها انواع مختلفی دارند : فازمتفازمتر  وسیله ای برای تشخیص وجود ولتاژ الکتریکی است. شما به کمک این وسیله می توانید وجود جریان الکتریکی را داخل هادی برق تشخیص دهید.ر ساده پیچ گوشتی : ساده ترین فازمترها بیشتر به شکل پیچ گوشتی ساخته می‌شوند و افزون بر باز و بسته کردن پیچ، برای تشخیص سیم فاز از سیم نول نیز بکار می‌رود.هر گاه نوک فازمتر را داخل یکی از خانه‌های پریز یا سر سیمی که برق دار است بگذاریم و انگشت دست را روی پیچ انتهایی دسته آن قرار دهیم، اگر لامپ آن روشن شد آن سیم فاز است. برای عملکرد صحیح این نوع فازمتر باید جریان کوچکی از طریق انگشت روی فاز متر از بدن عبور کند و گرنه فازمتر به درستی عمل نخواهد کرد . 

 

تست فاز

با تماس دادن قسمت فلزی تستر با قسمت برق دار و فشردن دکمه  تست با انگشت از طریق روشن یا عدم روشن شدن لامپ نئون می توان فاز و نول را تشخیص داد.

 

فاز متر دیجیتال (الکترونیکی)

نسل جدیدی از فازمتر ها که بر خلاف فازمتر های قدیمی علاوه بر تشخیص سیم فاز از سیم نول، از قابلیت نمایش میزان ولتاژ و اندوکتانس نیز برخوردار هستند

 

فازمتر القایی 

اگر قصد دارید مقاومت الکتریکی و یا فرکانس یک قطعه یا سیم را تست کنید می توانید از این نوع فازمتر استفاده کنید. به کمک این فازمتر علاوه بر میزان ولتاژ و جریان از میزان مقاومت و فرکانس یک سیم یا قطعه فلزی نیز مطلع شوید.

 

فازمتر غیر تماسی

به کمک این نوع فازمتر می توان بدون لخت کردن یک سیم به وجود یا عدم وجود جریان الکتریکی در آن سیم پی برد. با استفاده از این فازمتر دیگر نیازی به لخت کردن سیم نیست و همین امر باعث پایین آمدن خطر برق گرفتی و افزایش ایمنی می شود. این فازمتر با توجه به تغییرات میدان الکتریکی در اطراف یک سیم یا قطعه، وجود یا عدم وجود جریان الکتریکی آن را تشخیص می دهد. از این ابزار می توان برای تشخیص محل قطعی سیم استفاده کرد. این فازمتر در سیم های با روکش زخیم و مدارات جریان برق مستقیم کاربردی ندارد

 

فازمتر غیر تماسی

بدون ایجاد تماس با سیم یا مدار مورد نظر و تنها از تغییرات میدان الکتریکی در اطراف یک سیم یا وسیله‌ی با جریان متناوب، تشخیص می‌دهد آن شیء دارای ولتاژ است. این مزیت باعث می‌شود احتیاجی به لخت‌کردن‌سیم نباشد و تماس با جریان برق و خطر برق گرفتگی به حداقل برسد. به این ترتیب فقط با حرکت دادن این وسیله در اطراف یک سیم می‌توان محل قطعی را تشخیص داد و احتیاجی به تست کردن سیم به همراه لخت‌کردن آن نباشد. همچنین این وسیله این توانایی را دارد تا از پشت دیوار محل سیم‌هایی که خیلی داخل عمق دیوار قرار نگرفته اند را مشخص کند. اما از آن جا که روش کار این دستگاه اندازه گیری میدان الکتریکی است نمی‌تواند روی کابل‌های با روکش‌های ضخیم و همچنین در مدار‌های با جریان مستقیم (DC) تشخیصی بدهد و در این گونه موارد هیچ گونه کارایی ندارد .

 

مدل دو سر یا دو تماسه

دو قسمت دارد که یک سر آن یک پیچ گوشتی یا یک سیم لامپ دار است و در قسمت انتهایی آن یک سیم قرار گرفته. قسمت جلویی آن به محل مورد تست تماس داده می‌شود و سیم قسمت عقبی را به جای آن که مثل مدل «یک سر» در دست بگیرند آن را مستقیما به زمین متصل می‌کنند. در صورتی که ولتاژی بین این دو نقطه وجود داشته باشد چراغ دستگاه روشن می‌شود. وجود این سیم باعث می‌شود فرد بتواند درصورت وجود ولتاژ بین هر دو نقطه از مدار آن را متوجه بشود در حالی که مدل‌های یک تماسه تنها اختلاف پتانسیل بین یک نقطه از مدار با زمین را نشان می‌داد. معمولا برای تشخیص قطعی سیم‌های اتومبیل و دیگر مدار‌های مستقیم این وسیله را استفاده می‌کنند.

مدل‌های مختلف این نوع فازمتر برای تشخیص جریان‌های برق شهری، برق مستقیم با ولتاژ پایین ۱۲ ولت و برق فشار قوی تا ۲هزار ولت وجود دارند. این نوع از فازمتر‌ها چون با فرد در تماس مستقیم قرار نمی‌گیرد امکان برق گرفتگی را کمتر می‌کند اما همچنان فرد باید سیم‌ها را به جریان برق تماس بدهد و همچنان خطر اتصالات برقی وجود دارد

  • فاطمه سلیمانی
  • ۰
  • ۰

تاریخچه دریل

با سلام خدمت شما کاربران عزیز مجله اینترنتی ابزاری امروز به بررسی دریل و تاریخچه آن می پردازیم تا ابهامات ذهن ما برطرف و به همه ی سولات شما عزیزان پاسخ داده شود ...

 

تاریخچه دریل ها و کاربری انواع مختلف آن ها

تاریخچه دریل ها برمیگردد به زمانی که انسان های اولیه می خواستند چیزی را سوراخ کنند که  از وسایل دست سازی همچون سنگ ها و چوب های نوک تیز استفاده می کردند .

این تاریخچه دریل ها ،  براساس گفته مورخان به حدود ۳۵۰۰۰سال پیش برمیگردد. پس از آن دریل های کمانی بودند که قدمتی در حدود ۱۰۰۰۰ سال داشتند و درادامه در مورد آن ها توضیح خواهیم داد. اما تاریخچه دریل یا مته و ساخت و تولید این دستگاه پرکاربرد بصورت امروزی، به سال های ۱۷۸۰تا۱۷۹۰میلادی برمیگردد. جایی که در کشور انگلیس از ساخت مته هایی اولیه رونمایی شد .

کاربرد مته ها، یا دریل های اولیه که در کشور انگلیس ساخته و تولید شدند، بیشتر جهت سوراخ کردن چوب در صنایع چوبی و نجاری بودند. جایی که به یکی از وسیله های پرکاربرد در این صنعت تبدیل شد. زیرا سوراخ کردن چوب با چکش و میخ و این قبیل وسایل، بسیار سخت و طاقت فرسا بود. با پیدایش دریل این کار برای نجاران در صنایع چوبی بسیار راحت شد. تاریخچه دریل و مته هایی که برای سوراخ کردن وسایل فلزی به کار می رفتند هم چندان تفاوتی با مته هایی که برای سوراخ کردن وسایل چوبی استفاده میشدند نداشت. بلافاصله تولیدکنندگان به فکر افتادند که دریلی تولید کنند که توانایی سوراخ کردن فلزات را نیز داشته باشد. که این کار نیز انجام شده و دریل هایی با این توانایی، تولید و به بازار عرضه شدند .

مته ابزار مکمل دریل

با ساخت و مته هایی که در سوراخ کردن وسایل فلزی کاربرد داشتند، توجه تعداد افراد بیشتری به این وسایل پرکاربرد جلب دریل ها شد و افراد بیشتری خواهان خرید این وسیله برای راحتی کار خود بودند. پس از تاریخچه دریل سازی،امروزه معمولا و یا شاید بهتر است بگوییم همه صنایع فلزی و چوبی به این وسیله وابسته اند و در صورت نبود این وسیله بسیاری از کار ها به سختی انجام گرفته و یا حتی امکان انجام آن ها وجود ندارد. علاوه براین، ساخت دریل باعث صرفه جویی در زمان شد. تا جایی که کارها با سرعت بیشتری به پایان می رسیدند و درآمد و سود حاصله از تولید صنایع چوبی و فلزی به مراتب بیشتر شد.

پس از اختراع دریل در سال های ۱۷۸۰-۱۷۹۰میلادی در کشور انگلستان که تاریخچه دریل سازی لقب گرفت، فعالیت هایی در زمینه ساخت دریل هایی با کاربرد های بیشتر و متنوع تر پس از تاریخچه دریل سازی در کشور های آلمان و آمریکا شکل گرفت .

 

 

دریل های ساقه گرد

در نوع دوم از مته ها که مته های شیار دار نامیده می شوند، خود براساس تعداد شیارها به دونوع چهار شیاره و پنج شیاره تقسیم بندی می شوند. انواع ۵ شیاره دریل ها، که پس از تاریخچه دریل سازی در اواخر قرن ۱۸ میلادی در انگلستان و پس از گذشت سالیان تولید آن ها رواج یافت، نسبت به انواع ۴ شیاره آن ها کاربرد بیشتری داشته و بسیار حرفه ای تر عمل می کنند. همچنین کارخانه های سازنده این نوع از مته های پنج شیاره، تغییراتی را در نوک این مته ها ایجاد کرده تا کاربری حرفه ای تر و تخصصی تری داشته باشند. در اصطلاح تولید کنندگان مته های شیاردار، این مته ها را دو الماسه می نامند. هرچند که بعضی از تولید کنندگان این مته ها به عنوان نوآوری در کار خود، مته های ۴ الماسه نیز تولید می نمایند .

 

 

دریل های شیار دار

امروزه ساخت مته ها و دریل ها معمولا با اهداف خاص و تخصصی انجام می شود و هر مته یا دریلی برای هدفی خاص تولید می شود که هرکدام از این مته های تولیدی، براساس نوع کاری که از آن ها انتظار می رود انجام دهند به شکل و فرم خاصی تولید شده و از مواد متفاوتی ساخته می شوند. این تنوع در تولید مته ها باعث ایجاد رقابتی در بین تولید کننده های این دستگاه های پرکاربرد شده است. پس از تاریخچه دریل سازی این رقابت ها بین شرکت های تولید این محصولات همیشه وجود داشته و هر شرکت یا تولیدی که محصولات بهتر و با کارایی های بیشتری را تولید و به بازار عرضه کند به طبع طرفداران بیشتری را نیز به سمت خود جلب خواهد کرد .

 

 

دریل دستی

تاریخچه دریل دستی به حدود یک قرن ونیم پیش برمی گردد. جایی که در سال ۱۸۷۷این نوع از دریل ها با نام Egg beater به بازار مصرف این نوع از کالا ها عرضه شد. این نوع از دریل ها نیز جزء دریل های مکانیکی به حساب می آید. این دریل ها نسبت به دریل های کمانی یک تفاوت دارند و آن این است که برای کار با دریل های دستی باید دسته ای که در کنار آن قرار دارد و شبیه یک رکاب دوچرخه است را چرخاند تا انرژی چرخشی تولید شده به سر مته منتقل شده و سر مته را به دوران درآورد و سوراخ را ایجاد کند. در حالی که در نوع کمانی این گونه نبود و برای به گردش درآوردن سر مته بایستی دسته آن را فقط عقب و جلو برد تا سوراخ ایجاد شود. البته با پیدایش این نوع از مته ها تحول عظیمی در ساخت مته ها، پس از تاریخچه دریل سازی ایجاد شد که زیر بنایی برای ساخت مته های برقی و امروزی به حساب می آمد .

  • فاطمه سلیمانی
  • ۰
  • ۰

کارایی انبردست

با سلام خدمت شما عزیزان همراهان همیشگی مجله اینترتی بلاگ امروز به بررسی و تحلیل یکی از ابزارآلات کاربردی که در منازل همه شما عزیزان موجود است می پردازیم .

 

درمورد انبردست چه میدانید ؟

انبردست ابزار دستی است که برای نگهداشتن اشیا به طور قاطع استفاده می شود،احتمالا از انجماد استفاده شده برای رسیدن به فلزداغ  در دوره برنز اروپا آنها همچنینبرای خمش و فشرده سازی طیف وسیعی از مواد مفید هستند .به طور کلی، انبردستها شامل یک جفت اهرم درجه اول فلزی هستند که در یکتکیه گاه قرار دارند که نزدیک به یک انتهای اهرم قرار می گیرند، فک های کوتاه را دریک طرف تکیه گاه ایجاد می کنند و از طرف دیگر طول می کشد.

این ترتیب یکمزیت مکانیکی را ایجاد می کند، به این ترتیب که نیروی دست، دست را تقویت می کنو با توجه به دقیق بودن جسم متمرکز می شود. فک ها نیز می توانند مورد استفادهقرار گیرد برای دستکاری اشیاء کوچک و یا غول پیکر که با انگشتان دستکاری می شوند .Pincers یک ابزار مشابه با نوع دیگری از سر مورد استفاده برای برش و کشیدن است،نه فشرده سازی.

ابزارهای طراحی شده برای ایمن جابجایی اجسام داغمعمولا “انبر” هستند. ابزارهای ویژه برای ساخت اتصالات چین و چروک در برنامه هایکاربردی الکتریکی و الکترونیکی اغلب به نام چاقو انبر؛ هر نوع ارتباط از ابزار اختصاصخود استفاده می کند.انواع مختلفی از انبردست های ساخته شده برای اهداف مختلف کلی و خاص وجود دارد .

کاربرد انبردست ها:

مواد مورد استفاده برای ساخت انبردستها عمدتا از آلیاژهای فولادی با افزودنی هاییمانند وانادیم یا کروم تشکیل شده اند که برای افزایش قدرت و جلوگیری از خوردگیمی باشنددستگیره های فلزی انبردست اغلب با استفاده از مواد دیگر برایاطمینان از دست یابی بهتر می توان از آنها استفاده کرد. دستگیره ها معمولا عایقهستند و علاوه بر محافظت در برابر شوک الکتریکی .

فکها به طور گسترده ای در اندازه های مختلف از انجماد ظریف سوزن بینی تا فک های سنگین که قادر به فشارزیادی هستند و شکل می گیرند، از فک های پایه ای به متخصصین مختلف و اغلبنامتقارن برای چابک خاص استفاده می شود. سطوح معمولا به جای صاف کردن بافت،به منظور کاهش لغزش .ابزار شکن مانند برای برش سیمها اغلب به عنوان انبردستهای مورب نامیده می شود .

بعضی از انبردستها برای کارهای الکتریکی با تیغه های برش سیمی یا در فک هایا در دستگیره ها درست زیر محور قرار می گیرندانبردست وسیله‌ای است که از دو اهرم با یک محور تشکیل شده است. انبردست‌ها با طراحی‌های گوناگون و برای اهداف گوناگون طراحی شده‌اند مانند کارهای الکترونیکی، لوله‌کشی، سیم‌کشی و حتی نعل کردن اسب .

در واقع طیف وسیعی از وسایل در خانواده انبردست ها قرار می گیرند و کارهایی از جمله لخت کردن و بریدن انواع سیم برق تا گرفتن وسایل و بریدن و خرد کردن آن ها را انجام می دهند. که امروزه نوع برقی آن نیز به ویژه در صنعت موجود است .smiley

  • فاطمه سلیمانی